YUMMIES & CHURROS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummies & Churros. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 16:58 Super lekker ! Ohh wat hebben wij genoten. Bedankt !
11 nov 2023 om 17:34 Goede producten, net alsof we ze zelf net op hebben gehaald.
6 jul 2023 om 16:17 Eten was lekker! Had in de ochtend een bestelling geplaats zodat het in de middag bezorgt zou worden en ze waren netjes op tijd. De Jarige job was er blij mee!
30 mrt 2023 om 13:02 Churros waren koud, niet eens warm maar koud + zonder poedersuiker terwijl dat inclusief was. 5 sterren voor de knappe bezorger tho
27 feb 2023 om 15:58 Lekker!!!
18 dec 2022 om 16:14 Zoals altijd heeeerlijk
17 okt 2022 om 18:06 Poffertjes waren droog en de slagroom zat er niet bij aardbeien waren goed zal niet voor de tweede keer bestellen
4 okt 2022 om 15:38 Was prima
1 okt 2022 om 13:43 - it’s been more than 2 hours since the order was made. i have contacted the restaurant, i was told no one came to pick up the order. still there’s no one there to pick up the order. the estimate time is extended to 3 hours now. it is outrageous.
25 sep 2022 om 18:02 Zoals altijd super lekker!
27 jun 2022 om 8:46 Eten was lekker maar miste de boter.
19 jun 2022 om 17:54 Churros waren goed Enige nadeel. Ik bestelde het voor 14.00 helaas duurde het 2,5 uur langer.